انواع مختلف عسل

آنچه باید قبل از خرید عسل خام بدانید

بدون دیدگاه

انواع مختلف عسل و خرید آن

عسل خام ماده ای شیرین و شربت مانند است که زنبورهای عسل آن را از شهد گیاهان گل دهنده تولید می-کنند. زنبورهای عسل شهد گل ها را جمع آوری کرده و سپس آن را مصرف و هضم می کنند. در نهایت، آنها مجددا عسل را در داخل کندو تولید می کنند.

عسل خام در ساختارهای مومی شکلی بنام لانه زنبوری ذخیره شده که عمل زنبورداری توسط انسان انجام می شود. انواع مختلفی از عسل در دسترس است که بر اساس منبع گیاه، روش استخراج و خام یا پاستوریزه بودن متفاوت است. انواع متداول عسل شامل:

  • عسل شبدر
  • عسل آووکادو
  • عسل گندم سیاه
  • عسل زغال اخته
  • عسل مریم گلی
  • عسل اکالیپتوس
  • عسل شکوفه پرتقال
  • عسل یونجه
انواع مختلف عسل

انواع مختلف عسل

اگرچه مشخصات تغذیه ای عسل بسته به نوع آن متفاوت است، اما یک قاشق غذاخوری عسل خام (21 گرم) به طور معمول دارای 64 کالری و 17 گرم کربوهیدرات است که فاقد چربی، فیبر و پروتئین کمی است. این ماده همچنین حاوی عناصر ریز مغذی متعددی مانند پتاسیم، آهن و روی به مقدار کمی است.

عسل خام فیلتر نشده محصولی کاملا متفاوت از عسل فیلترشده ای است که در سوپرمارکت ها به فروش می-رسد. به منظور خرید عسل خام ضروری به نظر می رسد تا تفاوت میان انواع مختلف عسل را بشناسد و بدانید که واقعا چه چیزی را می خرید. همه انواع عسل برابر نیستند، عسلی که از فروشگاههای مختلف خریداری می کنید همان عسل خام یا فیلتر نشده نیست.

در حقیقت، تخمین زده می شود که 76 درصد عسل فروخته شده در سوپرمارکت ها تقلبی باشند. بیشتر عسل فروخته شده در مکان های مختلف، اصلاح شده است و فاقد عناصر غذایی مفیدی می باشد که عسل واقعی و خالص را سالم نگه می دارد.

اهمیت خرید عسل خام

اگرچه ممکن است عسل کمی گران باشد، انتخاب یک عسل خام با کیفیت بالا یک روش ساده و موثر برای تضمین بهترین مزایای سلامتی این ماده طبیعی برای شماست. برخی از مارک های بی کیفیت اغلب برای کاهش هزینه ها و به حداکثر رساندن سود، عسل را با شربت مخلوط می کنند.

برخلاف عسل های معمولی، نسخه های خام آن پاستوریزه، فیلتر یا فرآوری نمی شوند و به آنها این امکان داده می شود که خواص طبیعی بالقوه تقویت کننده سلامتی خود را حفظ کنند. علاوه بر این، انتخاب یک نوع عسل خام تضمین می کند که عسل خریداری شده، دارای شربت یا مواد اضافی کاهش دهنده فواید احتمالی، نمی باشد. به خاطر داشته باشید که به دلیل خطر بوتولیسم نوزاد، بیماری جدی ناشی از سموم نوع خاصی از باکتری ها به نام Clostridium botulinum، به هیچ وجه نباید عسل خام به کودکان زیر یک سال داده شود.

عسل خام

عسل خام

بعد از یک سالگی، سیستم گوارش به طور معمول برای مقابله با سموم بالقوه مضر و به حداقل رساندن خطر بیماری آماده می باشد. بنابراین، معمولا برای کاهش هزینه های محصول، عسل خام پاستوریزه، فیلتر، فرآوری و با شربت مخلوط می شود. خرید عسل خام به جای معمولی، بهترین راه برای به حداکثر رساندن مزایای بالقوه سلامتی عسل است.

گرده گل زنبور عسل

عسل خام تصفیه نشده حاوی گرده زنبور عسل است که مدتهاست به عنوان یکی از مغذی ترین غذاهای طبیعت شناخته می شود. گرده زنبور عسل مملو از پروتئین است و در طب چینی برای بهبود تغذیه ناموزون، شادابی، طول عمر و انرژی مورد استفاده قرار گرفته است.

گرده عسل

گرده گل زنبور عسل

همچنین برای کنترل وزن، زیبایی، خواص ضد پیری، آلرژی و سلامت کلی از عسل خام استفاده می شود. هنگامی که عسل فوق العاده فیلتر یا پاستوریزه می شود، گرده زنبور و بسیاری از مزایای آن از بین می رود. اکثر شرکت های صنعتی عسل را فیلتر می کنند، زیرا این فرآیند ماندگاری محصول را افزایش می دهد، این در حالی است که با انجام این فرآیند، عسل را از بسیاری از مواد مغذی بی بهره می گذارد. در ادامه این مقاله، برخی از حقایق که باید قبل از خرید عسل خام بدانید، آورده شده است.

نکاتی که باید قبل از خرید عسل بدانید

طبق گفته شورای ملی عسل آمریکایی، هر ساله 400 میلیون پوند از این شهد شیرین مصرف می شود. با افزایش محبوبیت شیرین کننده های طبیعی، نه تنها بازارهای کشاورزان مملو از طعم های فانتزی است، بلکه فروشگاه های مواد غذایی نیز از این روند پیروی می کنند.

اما انتخاب عسل خام می تواند مشکل و طاقت فرسا باشد. آیا انواع خاصی از عسل سالم تر یا خوشمزه تر هستند؟ برای فهمیدن این مطلب تا انتهای متن با ما همراه باشید.

1. از عسل ارگانیک و غیر GMO صرف نظر کنید

آیا می دانید برای تهیه یک شیشه عسل خام استاندارد، زنبور عسل به بازدید از یک میلیون گل احتیاج دارد؟ یک زنبور عسل فقط در یک سفر جمع آوری شهد می تواند به 100 گل برخورد کند و شعاع 2 مایل از کندو را طی کند. بنابراین برای اینکه عسل برچسب ارگانیک داشته باشد، باید تمام گیاهان و کل منطقه علوفه سازی عاری از آفت کش باشد.

زنبورداران ممکن است وظیفه خود را به خوبی انجام دهند، به این معنی که هیچ گونه سموم دفع آفات یا آنتی بیوتیک در کندو وجود ندارد، اما برخی از کارشناسان بیان می دارند که اثبات اینکه زنبورهای عسل در پروازهای طولانی خود در معرض آفت کش ها و کودهای مصنوعی نیستند، مشکل است.

بنابراین، یافتن عسل ارگانیک تقریبا غیرممکن است. با توجه به اینکه زنبورهای عسل چند مایل از کندوی خود پرواز می کنند، تعداد زیادی از کشاورزان غیر ارگانیک و محلی وجود دارند که می توانند تضمین کنند که عسل عاری از آفت کش است. یک کندو باید در مرکز حداقل 16 مایل مربع گیاهان ارگانیک باشد تا واقعا عسل ارگانیک تولید شود.

2. اطمینان حاصل کنید که عسل را از کجا می خرید

محل خرید عسل خام بسیار مهم است، اما لزوما نمی توانید به همه انواع آن اعتماد کنید. عسل یک راز کوچک کثیف دارد. عسل چینی می تواند به سرب و آنتی بیوتیک آلوده باشد. اما یافتن عسل خام با کیفیت به سادگی خرید سایر محصولات نیست. مارک فراتو، زنبوردار و بنیانگذار بازار عسل آریزونا بیان مدارد که به نظر می رسد”خوشه زدن” عسل امری عادی است.

بدین معنی که عسل خام طبیعی می تواند آلوده به شربت ذرت یا سایر شیرین کننده ها باشد که ممکن است به زنبورهای عسل تغذیه شده و یا مستقیما درون عسل مخلوط می شوند تا محصول مقرون به صرفه تر باشد. اما مصرف کننده چگونه باید عسل طبیعی و مناسب را تشخیص دهد؟

فراتو می گوید، اثبات عسل طبیعی و اصل، وجود گرده در آن است. وجود گرده گل که هنگام جمع آوری شهد روی پاهای زنبور عسل گیر کرده و به آن راه پیدا می کند، می تواند منشا و قدرت عسل خام را برای شما تعیین کند. مطالعه اخبار ایمنی مواد غذایی نشان می دهد که 75 درصد عسل فروخته شده در خرده فروشان و فروشگاه های بزرگ مواد غذایی حاوی گرده نیست، در حالی که 100 درصد عسل خام خریداری شده در بازارهای کشاورزان، تعاونی ها و بقالی های طبیعی دارای محتوای کامل گرده زنبور عسل هستند.

بنابراین، جایی که عسل خود را خریداری می کنید، می تواند تفاوت ایجاد کند. نکته دیگری که باید به خاطر بسپارید، انتخاب عسل خام به این معنی که عسل گرم یا فیلتر نشده است، تضمین کننده کیفیت یا وجود گرده نیست، اما اگر مات، کرم رنگ یا کریستالی باشد، نشانه خوبی است.

3. طعم عسل روشن بسیار متفاوت تر از نوع تیره است

ربکا اسکریچفیلد، متخصص تغذیه در واشنگتن، خاطر نشان می کند: “عسل براساس رنگ، وضوح، طعم و رطوبت درجه بندی می شود و نه از نظر ارزش غذایی”. به عنوان یک قاعده کلی، این بدان معنی است که عسل هایی با رنگ روشن تر (درجه) C نسبت به سایه های کهربا (درجه) Bنمونه های تیره تر آنها (و درجه A ملایم ترند که می توانید رنگ آنها را با غذا تطبیق دهید.

عسل های ظریف تر مانند عسل شبدر، در سس سالاد به خوبی عمل می كنند در حالی كه انواع قاطع تر مانند عسل گندم سیاه، ماریناهای عالی را ایجاد می كنند. علاوه بر این، عسل منعکس کننده عطر و طعم منبع آن است و با طعم های منفرد و انواع مختلف محلی مانند بلوبری، بابونه، اسطوخودوس و عسل شکوفه پرتقال بیش از هر زمان دیگری در دسترس هستند.

4. به جای شکر، عسل خام را انتخاب کنید

عسل نسبت به قند مصنوعی دارای مواد مغذی و آنتی اکسیدان بیشتری است، به علاوه فرآوری و پردازش کمتری دارد و از نظر شاخص گلیسمی پایین می باشد. علاوه بر این، عسل خام حاوی 25 الیگوساکارید مختلف و کربوهیدرات هایی است که باکتری های خوب روده را تغذیه می کنند. این ماده برای تقویت هضم، ایمنی و جذب مواد معدنی مفید است.

اگر چه عسل خام کالری بیشتری نسبت به شکر سفید دارد (23 کالری در هر قاشق چایخوری در مقایسه با 16 کالری قند) و شیرین تر و متراکم تر است، اما می توانید مقادیر کمتری از آن را مصرف کنید.

5. عسل بازار کشاورزان لزوما محلی نیست

کشاورزان عسل را به بازار عرضه می کنند اما شما از کجا می دانید که عسل بازار کشاورزان فقط در شیشه های مناسب حمل و فروش نمی شود؟ مگر اینکه از مزرعه یا کندوی عسل بازدید کرده باشید، در غیر اینصورت هیچ تضمینی وجود ندارد که فروشندگان بازار کشاورزان، عسل را خودشان برداشت کنند یا حتی از کشور خودتان باشد، بنابراین قبل از خرید عسل خام، توجه داشته باشید که عسل بازار محلی لزوما سالم نیست و هیچ مدرکی دال بر تسکین علائم آلرژی برای آنها وجود ندارد.

6. مراقب عسل های وارداتی باشید

بسیاری از مارک های عسل سوپرمارکت به صورت انبوه تولید و اغلب از چین و هند وارد می شوند. شیشه های عسل وارداتی سابقه آلودگی دارند که منجر به فراخوان جمعی محصول می شود. بنابراین، در هنگام خرید عسل خام نهایت دقت را به خرج دهید.
8. از عسل دارای شربت ذرت اضافه شده بپرهیزید.

بسیاری از شرکت ها شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) را به عسل اضافه می کنند که از ذرت اصلاح شده ژنتیکی تهیه می شود. طبق Organics.org ، “HFCS با دیابت، چاقی، فشار خون بالا و آسیب کبدی مرتبط بوده و منجر به تجمع پلاک ها و تنگ شدن رگ های خونی می شود.”

7. عسل خام تصفیه نشده دارای ماندگاری بالایی است

عسل خام تصفیه نشده برای مدت طولانی به خوبی حفظ می شود. بهترین مکان برای خرید عسل، مکان های محلی است. از این طریق می دانید که عسل دقیقا از کجا آمده است و می توانید از زنبوردار بپرسید که زنبورها چه نوع گلهایی را تغذیه می کنند، آیا در تولید عسل از مواد افزودنی استفاده می شود، آیا عسل فیلتر شده است یا خیر. بنابراین، با خرید عسل خام از فروشندگان مورد اعتماد، ضمن حمایت از مشاغل محلی، یک محصول با کیفیت بالاتر را خریداری می کنید.

سه نکته برتر هنگام خرید عسل

هنگام خرید عسل، روبرو شدن با گزینه های مختلف می توانند طاقت فرسا باشد. ظروف بزرگ، شیشه های رنگی، بطری های خرسی شکل، محلی، ارگانیک، خالص، خام، فیلتر شده، فیلتر نشده، تاریک، روشن و موارد دیگر. پس چگونه می دانید کدام گزینه از عسل را برای خرید انتخاب کنید؟

برای کمک به هدایت روند تصمیم گیری شما، در در اینجا “سه مورد برتر” برای انتخاب عسل واقعی آورده شده است:

نکته شماره 1: عسل خام و یا RAW را انتخاب کنید

بسیاری از ما به دنبال عسلی با رنگ روشن، شفاف و فشرده در ظروف زیبا هستیم. این نوع عسل اغلب در دمای بالا (پاستوریزه) گرم می شود تا محصولی با جریان سریع ایجاد شود. اگرچه ممکن است این فرآیند هیجان انگیز به نظر برسد، اما به عسل آسیب می رساند. در طی فرآیند پاستوریزاسیون، دمای بالا، آنزیم ها و ویتامین های موجود در عسل خام را از بین می برد.

عسل خام درست برعکس عسل پاستوریزه است. این عسل دستکاری، گرم و فرآوری نشده است. عسل خام را می توان به عنوان عسلی تعریف کرد که “در کندو وجود داشته باشد یا از طریق استخراج حاصل شود.” به عبارت دیگر، این عسل همان محصولی است که زنبورها آن را به طور کاملا طبیعی ساخته اند.

نکته شماره 2: عسل فیلتر نشده را انتخاب کنید

عسل خام به طور طبیعی حاوی ویتامین ها، آنزیم ها و گرده است که همگی از مزایای عسل طبیعی به شمار می آیند. اما در طی فرآیند پاستوریزاسیون، عسل اغلب فیلتر می شود و این روند، مواد طبیعی آن را از بین می برد. هنگامی که عسل فیلتر شده را انتخاب نمی کنید، باید بداند که قسمتهایی از عسل طبیعی به اطراف ظرف چسبیده است.

عسل خام و فیلتر نشده کهربای رنگ بسیار خوشمزه است. با انتخاب عسل خام از عدم وجود سموم دفع آفات، آنتی بیوتیک ها و تقلب در ذرت یا برنج اطمینان حاصل کنید تا محصول انتخاب شده توسط شما، تا حد ممکن طبیعی باشد. انتخاب عسل خام و فیلتر نشده هر دو ضروری است! ما در بابال، این عسل خام طبیعی را فقط به شما ارائه می دهیم.

نکته شماره 3: برند مرغوب را انتخاب کنید

در بابال ما به چیزی بیش از یک برچسب افتخار می کنیم. برچسب بابال تعهدی برای تعالی است تا شما عسلی با بالاترین کیفیت ممکن را دریافت کنید. تهیه و تولید عسل خام کار و حرفه ماست، اما رسالت ما این است که با ارائه محصولات سالم به شما و خانواده عزیزتان، خداوند متعال را تکریم کنیم. ما مراقبت از جامعه خود و کمک به نیازمندان را در اولویت خود قرار می دهیم. وقتی بابال را انتخاب می کنید، اطمینان داشته باشید که عسلی فراتر از یک برچسب را بر خواهید گزید.

اکنون که اطلاعات لازم برای انتخاب عسل واقعی را در دسترس دارید، به شما توصیه می شود که از خرید عسل خام بابال لذت ببرید!

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست